Vackra vinter

En ledig måndag för min del och idag väntar ett besök på sjukhuset.. 
Gjorde i höstas ett cellprov som visade en cellförändring så idag ska det tas bort.. 
Än så länge är inte jag inte nervös men det blir kanske om någon timme när det väl är dags.. 
Men det är bra att det hittats och att det faktiskt görs något åt det så pass fort.. 
 


En fin vinterdag bjuds det på här i Östersund. Har varit ute på lite äventyr ut till flygplatsen en vända nu på morgonen och annars är det skönt att bara mysa på inne med en kopp kaffe.. 
Tänkte att jag tar en promenad in till sjukhuset och slår till flugor i en smäll helt enkelt.. 
Känns som att det var evigheter sen jag faktiskt var ute och gick!!

Kalassöndag

Tänk att det är 4 år sedan de här killarna kom.. De bästa av bästa kompisar, 3 killar med det finaste hjärtat och som jag är så glad att få ha i mitt liv.. De här 3 grabbarna kommer att bli "farlig" när de kommer upp i åldern och med tanke på vilka hyss de hittar på redan nu så kan man bara lista ut vad som väntas.. 
 
Igår var det Hugos tur att hålla i kalaset och det var ett riktigt hålligång med 12 grabbar i ollika åldrar.. 
Gott fika och fiskedamm gjorde helt klart att det blev ett lyckat kalas, och Helena gjorde det verkligen bra som roddade ihop det hela.. 
 


Adventskalender

Första julen som varannan vecka-mamma blir det ju och det är lite grejer som man får funderar lite extra över.. 
Man ska få det att gå ihop med lucia, julfester, julafton och nyår.. 
Tycker ändå att vi har fått ihop december på ett bra sätt, och där känns det så skönt att vi ändå kan prata med varandra och komma fram till en bra lösning.. 
Jobbmässigt för min del så blir julveckan den mest intensiva med långa dagar så i år får William fira jul med sin pappa och vi får fira tillsammans helgen innan helt enkelt.. 
Det känns helt okej!! Man får se det som att det är som vilken annan dag på året.. Men jag tror också att jag är van att fira på en annan dag eftersom jag har haft en mamma som har jobbat på julafton.. Man får göra det bästa efter de förutsättningarna man har, och den här funkar för oss!!!
 


Men julkalendern, funkar ju inte riktigt med att öppna en lucka varje dag då han inte kommer vara här varje dag. Så vi började faktiskt redan igår.. Räknade ut att han är hos mig 15 dagar innan julafton och som idag när vi öppnade så öppnade vi 2
Ja visst det blir kanske inte samma nedräkning fram till julafton som för andra , man kan ju kanske inte säga att när du öppnar sista luckan så kommer jultomten eftersom för oss kommer ju tomten den 19/12
Har Du nåt tips på hur man skulle kunna lägga upp det på? 

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0