Välkommen hösten

Jag och William smet ut i skogen och plockade med oss lite höst hem. En bukett med rönn både inne på bordet och ute på bronen fick det bli, och det är så otroligt vackert.. 


I morgon är vi lediga och vi tänker ta tillvara på dagen tillsammans. Veckohandling och blomhandling står på agendan, men framför allt ser jag framemot att bara få vara.  

För eller senare exploderar jag

Ikväll blev det film för min del, la serierna på hyllan ett tag! 
Ville se den här på bio men hann inte alls och blev så glad att den fanns på swefilmer.
En otroligt vacker och tänkvärd film om cancer. Jag älskar grinfilmer, de gör så att man får ladda ur lite utan att man själv drabbas på det personliga planet.
Även om det inte kom syndafloder med tårar ikväll så får denna film mig att tänka efter. Jag får nästan ångest att tänka att allt kan ta slut när som helst. Jag har så mycket kvar att ge och är inte redo att lämna eller bli lämnad. Ikväll lägger jag mig med en klump i magen men samtidigt med en otrolig tacksamhet..

Bild: imdb.com

En dag med sol

Jobbsöndsgen är klar för denna gång men ja jag måste säga att det är skönt att jobba ändå. Söndagar är det inte så mycket folk utan man kan pilla på med lite annat som man annars inte hinner och idag stod det lite omhäng på listan för min del. Så dagen har gått fort och det var trevligt att komma hem till grabbarna som bjöd på våfflor till middag. 

Vi tänkte badet efter maten med de stängde 17 på söndagar så jag fick ta med en besviken kille hem igen. Men som tur tittade solen fram och vi kunde vara ute en stund
Bästa känslan när Du vill hålla min hand ❤️
molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0