Kvällsfunderingar

Tankar, funderingar och idéer snurrar i mitt huvud precis innan jag ska somna. Det känns helt hopplöst och jag tror aldrig att jag ska somna!
Men visst gör jag det, men hinner inte alls sova många minuter innan jag hör ett litet gnäll. Upp, stoppa i nappen och tillbaka. Nu somnar vi om!
Ett gnäll till, tyst! Ett gnäll till! Smyger in, han sover men gnäller i sömnen. Bestämmer mig för att sitta kvar en stund. Gnället ökar och slutar i grått och nappen duger inte. Tänder? Hungrig?

Smyger iaf ner, letar fram Afta meden, äh jag kokar ihop en flaska välling också i fall att. Sätter oss i soffan och han slukar nästan allt.

Tillbaka uppe i rummet och jag parkerar mig på stolen. Batteriet på telefonen är snart slut. Vart har min laddar tagit vägen? Ska fråga sonen en gång till i morgon när vi väcks av solen som skiner på oss. För visst får vi sovmorgon i morgon!!??

Sista fikat på ett tag

Kvällsfika på topp i soffan.
Ja i morgon drar allvaret igår, hej då alla extra kilon! Jag är taggad och det kommer att gå. Nu är det slut med go'fika och att gå och leta i skafferiet i tid och otid! Kontrollerade måltider och en bra grund kommer göra att jag kommer klara detta!

Någon som sett Försvarmaktens reklam på tv med tjejen som tar kort på frukostbordet?! Ja Roger tycker det är jag och det är kanske läge att söka in?!

Nä en scones till kanske ;)

Skäms!!!

Jag var himla snabb faktiskt att städa undan julen. Men självklart glömde jag en tomte nere på toaletten och sen lämnde jag med flit stjärnan på Williams rum.
Köpten den för 49:- på Rusta, själva foten är det inget fel på men stjärnan var kanske lite för budget. Min tanke var att stjärnan skulle funka bra julen som var och sen att jag kunde använda foten resten av året då det saknades en fönsterlampa i Ws rum..
Men vad skulle jag ha för lampskärm? Tanken var att jag ska klä om en lampskärm jag redan har i ett tyg som passar in i rummet. Men jag har inte tagit mig iväg och tittat på något tyg och lite för lat har jag varit för att ta mig ut i förrådet där det är alldeles för mycket grejer!
 
Ikväll har jag ändå varit ut och hämtat in en flyttkartong till Ws utväxta kläder så då letade jag fram en vit lampskräm så nu är det äntligen bytt..
 

Det värsta är att Helena frågade mig om det skulle se dumt ut att ha julstjärnan framme året om och jag sa att ja det kommer folk störa sig på att man inte har plockat bort stjärnan..
Och än dock sitter jag här 1 månad efter att jag har städat undan julen och har stjärnan kvar.. SKÄMS!!!
Julen ska vara borta för länge sedan!!

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0