Försöker hinna med

Veckan är igång igen och ja tiden hinns inte med till allt. 
Livet springer på just nu, kanske lite mer än vanligt också! Men allt har sin tid och det finns en lösning på det mesta. 

Igår efter läggning tog jag lite tid med hörlurarna i öronen och slängde ihop en omgång med kakor. Får se om de finns några kvar tills William fyller år eller om vi får göra en omgång till. 
Fyllda choklad cookies med dumle och marshmallowsLoppissöndag

En dag med loppis och bra sällskap av Linn så var den här söndagen avverkad. Fick mer än jag trodde sålt och fick ändå en bra slant.  
Vi tänker att pengarna vi får av att sälja av småbarnsgrejerna lägger vi på nästa storlek för Lillherrn då det snart dags att gå över till 98/104 


Eftermiddagen har inte bjudit på så mycket mer än bara tid hemma. Vi laddar om för en jobbvecka och förhoppningsvis lite träning också för min del. 


Terapi för migDet går sakta men säkert framåt med min filt och lite mysigt att sitta med tända ljus och gör nånting mer terapiaktigt. Lägga tankarna på andra håll och bara vara! 
Ibland är inte livet det lättaste men på nåt sätt tar man sig framåt. Är glad för personerna runt omkring som lyssnar, tröstar och finns där när vägen blir lite gropigare. 

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0