En dag i Åre

I morse klev vi upp tidigt för att kunna ta oss upp till Åre vid 8tiden.
Förra året när Andreas fyllde 30 så fick han av oss alla att han skulle få hoppa fallskärm från Åreskutan. Är det här andra eller tredje gången som vi försöker oss på detta.

Självklart är det en hel del som spelar in som vind och regn som vi inte kan styra över, men visst känns det lite olyckligt när man har packat sig iväg. 
Men vi har ändå haft en bra dag med aktiviteter då vi först åkte upp till Tännforsen för skogspromenad och sedan lunchbuffé. Tillbaka i Åre strosade vi runt i butikerna och besökte chokladfabriken  för att förhoppningsvis göra ett hopp vid 17tiden. 
När vi satt på Max kom regnet och hoppet blev inställt. Men vi åkte hela gänget hem nöjda och glada för en riktigt bra dag!


Det bästa med Åre är ändå att det är så pass nära men att det ändå blir nåt helt annat än hemma. En riktigt strosarby alla gånger 

LekjaktVi har varit på lekparksjakt på förmiddagen med Linn och Isak. Finns faktiskt två stycken inte allt för långt hemifrån som man faktiskt kan göra en lagom utflykt till! Det bästa av allt var nog när vi hittade igelkotten på första lekparken som gömde sig i gräset. 

Vi avslutade det hela med pannkakslunch på Myrvägen. Men nästa gång steker vi pannkakor innan och tar med oss. Förhoppningsvis redan i veckan då det banne mig får bli riktig sommar!!  

Lilla byrån

Den lilla byrån som stått i hallen har jag fått av mamma. Plockade med den hem ifrån Momma och Moffa när vi städade ut deras hus. Roligt att ha något som man ända har växt upp med och sett hela sitt liv, en sak som får en att minnas två fina personer som man tyvärr inte fick så mycket tid med i vuxen ålder. 

Har känt från början att furufärgen inte riktigt passar in hemma hos oss men har inte riktigt kunnat bestämt mig över färgen. Vitt eller en roligare färg?
Är nöjd att jag gick på känslan och tog en roligare färg, ska bli roligt att bära in den i morgon och se hur det blir!
molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0