Vill bli stark

Nedräkningen är igång, på torsdag är det dags för Vårruset igen!! 
I år blir det jag och Helena som drar iväg och springer ett lopp tillsammans. Förra året landade jag på en tid på 37 minuter och var riktigt stolt och mallig över det. Vet inte om jag kommer att få en bättre tid i år men jag ställer iaf upp och tror på mig själv. 
Har några dagar på mig att träna upp mig om inte annat.


Idag blev det raka spåret upp på gymmet efter jobbet, och nästan att jag kan känna att det är lite roligt. Framför allt är det roligt att märka skillnaden på hur mycket man faktiskt orkar. 

Grattis alla mammor

God morgon morsdag! Firar ni för fullt hela dagen? Här blir det inte nåt firande alls. Eller jag får fira med alla mammor som kommer och shoppar på jobbet helt enkelt. 
Första morsdagen själv och egentligen är det inget av grubbla över. Vi firar inte annars heller direkt. Men ett grattis har jag iaf fått av grabbarna och det räcker!!
Men grattis till min fantastiska mamma som alltid finns där! ❤️ Jag älskar dig!!! 


Inte direkt någon exklusiv hotellfrukost här inte, utan mer en tömma kylskåpet-frukost. 
Här behövs det verkligen handlas en del så det är kanske tur att det regnar idag så kan man ta bilen och åka och handla efter jobbet. 

Topplördag
Vilken lördag det blev!!  Frukost på jobbet innan en jobbdag med bra folk! Bättre frukost kan man inte få än nybakat bröd ifrån Frejas. Efter jobbet blev det en sväng till Brunflo för tacomiddag! 
Men bästa av allt var helt klart att få träffa på William ❤️ Älskade grabbar som har en massa påhitt för sig. Så roligt att hörs dem prata och diskutera. Tiden går alldeles för fort!! 

Nu får det bli lite serier innan det är dags att släcka ner och tacka för dagen

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0