Tar in lite vår

Pigga och glada och på språng. Redan torsdag (!) och idag är det en heldag på jobbet! Men vad gör väl det när jag trivs så bra!! 
Inte alla dagar som det är fulldag och det positiva är att en timmes lunch. Så idag blir det lunchdate helt enkelt!!


Fick trevligt sällskap vid frukosten. En liten kille som gärna dricker te när mamman gör det. 


En mammig kille som har kramats en hel del nu på morgonen och som inte alls ville släppa taget då jag var tvungen att gå till bussen. 
Det är sådana dagar man inser att man ibland inte hinner ses. Igår kom jag hem lagom till läggning och idag gick vi till dagis strax efter att vi vaknat. 
Några extra pussar och kramar ikväll helt enkelt. 

På rätt sida timmenGod morgon!! Här vaknade vi klockan 8 och trodde nästan att vi försovit oss men vi har legat bra i tiden ändå. 

Nåt jag verkligen uppskattar är att komma in lite tidigare till jobbet för att hinna sätta sig ner och dricka en kopp kaffe och äta en frukt eller en macka. Det är avkoppling och ett sätt för mig att ladda om. Även tiden på bussen är en stund då man inte har något annat val än att faktiskt koppla av! 

Vilse bland dagarna

Visst ställer det till lite att vara ledig måndagar. Hela den här veckan är efter för mig då jag börjar jobbveckan idag. Alltså en tisdags måndag!!! En glad William lämnades äntligen på dagis för en stund sedan.det har varit mycket ledigt för han men det är faktiskt inget man märker av vid lämning. 

Nåt som sällan händer hemma hos oss är att jag kan smita upp själv och göra mig klar och äta frukost innan jag till och med måste väcka William för att vi ens ska hinna iväg. Skönt att ha det så ibland också!!

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0