Söndagskväll

Nu är det som det ska vara här hemma. William sover i sin säng och jag längtar tills han kommer över till våran säng i natt. Har nyss varit in och stoppat i nappen, strykt han över huvudet och bara tittat på han när han sover så sött. Man blir alldeles pirrig i magen utav han!

William har haft en bra helg hos sin Momma och Moffen. Lite oroligt och bökigt var det vi läggning, men det är förståeligt med ny säng och nytt rum. Men han hade nog somnat med Momma efter ett tag och sovit till halv åtta. På förmiddagen hade han sen sovit i tre timmar ute i vagnen så eftermiddags-sovet blev lite rubbat så vi höll han vaken tills vällingmyset då han somnade i min famn.

Vi hoppas på en lugn natt och ser framemot en ny vecka med Öppna, bad och lek med våra bästa vänner-gänget

Solen skiner

En sunny söndag alla gånger. Vi passar på att göra lite ärenden innan vi hämtar William. Nu längtar vi ihjäl oss efter honom.

Söndag i det lugna

God morgon från soffan! Idag äter jag faktiskt frukost i soffan och det händer inte ofta hos oss..
Tänkte njuta här en stund med att titta på lite tv, men stängde av fortare än fortare..
Bara reklam! Skönt att stänga av faktiskt... Har aldrig tvn på på dagarna.. Känns helt onödigt..
William får inte något utbyte av det heller kan jag känna. Han hinner titta på tv när han blir äldre. Dumt att vänja han redan nu vid att man ska ha tvn på och sitta i soffan till och från på dagarna..
 
Kvällen igår var aldelles lagom.. Vi åt god middag, drack gott på Brunkullan, såg lite kändisar innan vi gick upp på Innerfickan för en drink där lagom innan Linn hörde av sig om att hon var på väg hem
Vi åkte hem med henne och var hemma vid tolv..
Vi tassade nog in båda två men insåg snabbt att våran lilla kille faktiskt inte är hemma
 
Nej en varm dusch kan man väl lyxa till det med
Men oj vad jag längtar efter favoritkillen

molnochglitter

En vardag med en Skrutt

RSS 2.0