Engelska scones med hallon och choklad
Blanda mjöl, salt, bakpulver och råsocker i en bunke
Tärna smöret och nyp ihop det med de torra ingredienserna. Vispa samman ägg och mjölk och hacka chokladen grovt. Blanda vätskan och chokladbitarna med de torra ingredienserna till en deg.
Vänd försiktigt i de frysta hallonen utan att de mosas sönder.
Platta ut degen, ca 3 cm tjock på ett mjölat bakbord och stansa ut scones
Lägg på en plåt, pensla med ägget och strö över råsocker. Grädda i 10 minuter på 250 grader
Det kändes som om de fick godkännt.. Linda är inte så svår bjuden när det är choklad i och tur var väl det..
Jag som inte är någon riktigt chokladgillare tyckte inte att de var så illa.
Men jag tror kanske att det skulle vara lika gott med en lite ljusare choklad i.. Det blir så beskt på nåt sätt..
Psstt... Det finns några scones kvar, så är du sugen, hör av dig så bjuder jag på en fika!
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Åh så gott det såg ut :)lär nog testas inom kort =)